MARIT VESTHEIM

Marit oppdaget tidlig gleden ved sang og formidling fra scenen. Gjennom kulturskole, privatundervisning, Trøndertun Folkehøgskole og på Høgskolen i Innlandet har hun fått utvikle sine musikalske sider. Hun har etterhvert lang erfaring som sanger og artist med sin blanding av klassisk skolering og erfaring innenfor populærmusikk. Hun har sunget i ulike bandkonstellasjoner i og utenfor Valdres og har den siste tiden frontet gjøvikbandet Vallerzina og bandet Marit Vestheim. Marit Vestheim har de siste årene spilt konserter på Trollrock der hun har hatt med seg lokale musikere. Marit har også erfaring fra kor og har sunget sopran i ungdomskoret Defrost på Hamar, som i høst tok gull i NM for kor i Trondheim. Høsten 2019 fikk Marit mye oppmerksomhet med sin deltakelse i Gjøviks egen stjernekamp, “Stjernetevling” der hun fikk delta som OA-Stjerna etter en sangkonkurranse med publikums avstemning. 

På Rensend vil Marit Vestheim og bandet spille en god blanding av norsk musikk innenfor sjangrene rock, pop, country og folk. Kanskje får vi også høre noen egenskrevne melodier. Bandet består av Marit Vestheim på vokal, Harald Hyseth Østlund på trommer, Andrian Nilsen på bass og Sindre Larsen på gitar.

Medarrangør og artist Marit Vestheim har tilbrakt alle sine somre på stølen på Rensend og er stolt av å kunne presentere god live musikk i slike vakre omgivelser. Hun er født og oppvokst i Volbu i Øystre Slidre og startet tidlig med sang og musikk i kulturskolen i hjembygda. For Marit er stølen minner om barndom og familietid, og hun gleder seg til å igjen kunne invitere dere alle til å få en smakebit av livet på stølen.