Johannes Haug og

Bjørn Rugaas

Til Rensend ankommer vi således med 2 mikrofoner, 2 pianoer, en synth og drømmen om og ikke minst håpet om at dette skal gå bra.

~ Johannes Haug

Johannes Edvin Haug er lykkelig hytteeier på Luskeråsen, tidligere byråkrat i Landbruks- og matdepartementet og utgjorde i mer enn 20 år drøyt 50% av Haug&Helgen STATSBYRÅKRATISK UNDERHOLDNING. Hvor han sammen med Steinar Helgen fremførte den svært dynamiske og endringsvillige cabareten «Som kjepper i hjul – et ledd i moderniseringen av offentlig sektor».  Er vi heldige ser vi kanskje både Haug og Helgen på Rensend!


Bjørn Rugaas er tidligere skoletoppbyråkrat i den smellvakre og ofte grovt oversette Telemarksperlen Hjartdal kommune. Fra tidlige 1970 tall og fram til dags dato har han plaget og gledet de frammøtte på alt fra festpålokalet med florlette dansbandperler til en uendelig rekke av bluesklubber og bluesfestivaler hvor han med autoritet og erfaring tilfører ulike musikalske krumspring den umiskjennelige Rugaaske touchen som et helt folk gjennom snart 50 år har latt seg begeistre av.