Johannes Haug og

Bjørn Rugaas

Til Rensend ankommer vi således med 2 mikrofoner, 2 pianoer, en synth og drømmen om og ikke minst håpet om at dette skal gå bra.

~ Johannes Haug

Vi er glade for å kunne presentere en suksess fra de to tidligere årene. I krysningspunktet mellom personlig, følsomt, selvironisk og med en passelig dose punchline humor garanterer vi en konsert der du både kan komme til å le og gråte!

Denne duoen vil du ikke gå glipp av!

Johannes Edvin Haug er fortsatt lykkelig hytteeier på Luskeråsen og tidligere byråkrat i

Landbruks- og matdepartementet. Han utgjorde i mer enn 20 år vel halvparten

av duoen Haug & Helgen -  STATSBYRÅKRATISK UNDERHOLDNING. Sammen med sin gode kollega Steinar Helgen fremførte de i overkant av 600 versjoner av den svært dynamiske og endringsvillige cabareten «Som kjepper i hjul – et ledd i moderniseringen av offentlig sektor».


Som på fjorårets konserter har han med seg tidligere skoletoppbyråkrat i den smellvakre og ofte grovt oversette Telemarksperlen Hjartdal kommune, nemlig Bjørn Rugaas. Fra tidlig 1970-tall og fram til dags dato har han plaget og gledet de frammøtte på alt fra “fest på lokalet” til en uendelig rekke av bluesklubber og bluesfestivaler. Blues-shuffles,  florlette dansbandperler, eller andre musikalske krumspring tilføres, med autoritet og erfaring, den umiskjennelige “Rugaaske” touchen som et helt folk gjennom snart 50 år har latt seg begeistre av.